FT Bootcamp Twente & FT Bootcamp Run

FT Bootcamp Twente en FT-Nijverdal werken samen!

Voorgeschiedenis:

Tijdens de opleiding ‘sport en bewegingscoördinator’ met als stream ’training en coaching’ leerden Rogier en ik elkaar kennen. We deelden dezelfde visie over het functioneel trainen en hadden hetzelfde streven om met die visie in de toekomst wat te gaan doen. Nadat we beide de opleiding hadden afgerond zijn we afzonderlijk van elkaar voor onszelf begonnen, maar we  hielden altijd goed contact. Zodoende hebben Rogier en ik besloten om onze krachten te bundelen.
Rogier heeft zijn bedrijfsnaam veranderd naar FT Bootcamp Twente. Ook hebben wij sinds 1 juli 2021 ons gezamenlijke sportevenementen bedrijf opgericht genaamd: FT Bootcamp Run.

Dankzij de samenwerking met FT Bootcamp Twente is er de mogelijkheid om, als lid van FT Nijverdal, ook gratis met deze lessen mee te doen. Via de app van Virtuagym kunnen leden zich inschrijven voor de lessen van FT Bootcamp Twente.

Op hun site kun je het aanbod vinden.

http://www.ft-bootcamptwente.nl

FT Bootcamp Run 

In 2022 was de eerste editie van de FT Bootcamp Run. Deze run werd gehouden in Albergen.

De Run was pittig, maar haalbaar. Na de run hadden we FT Challenges georganiseerd voor het goede doel. De deelnemers van de run konden d.m.v. een kleine bijdrage meedoen met deze challenges. De run en de challenges gingen top en de sfeer hierbij was echt fantastisch!

De eerste 2 edities waren een succes. Hoe leuk zou het zijn dat we dit jaar voor nog meer enthousiastelingen een leuk sportevenement kunnen organiseren! De volgende editie staat dan ook alweer gepland op zaterdag 8 juni. Voor meer info: www.ft-bootcamprun.nl

 

Hieronder de aftermovie van onze eerste editie.

 

 

 

 

Heb jij een vraag? Wil jij je bij ons aanmelden?

Een gratis proefles meedraaien of een kennismakingsgesprek voor (duo) personal training, small group training, bedrijfstraining of wandelcoaching?

Vul dan het formulier hieronder in en er wordt contact met je opgenomen.

HEB JE EEN VRAAG?

neem DAN GERUST contact op >>

© 2020 FT-Nijverdal All Rights Reserved

Wil je kennismaken?

Gratis

Proefles om het uit te proberen