FT Bootcamp Twente & FT Bootcamp Run

FT Bootcamp Twente en FT-Nijverdal werken samen!

Voorgeschiedenis:

Tijdens de opleiding ‘sport en bewegingscoördinator’ met als stream ‘training en coaching’ leerden Rogier en ik elkaar kennen. We deelden dezelfde visie over het functioneel trainen en hadden hetzelfde streven om met die visie in de toekomst wat te gaan doen. Nadat we beide de opleiding hadden afgerond zijn we afzonderlijk van elkaar voor onszelf begonnen, maar we  hielden altijd goed contact. Zodoende hebben Rogier en ik besloten om onze krachten te bundelen.
Rogier heeft zijn bedrijfsnaam veranderd naar FT Bootcamp Twente. Ook hebben wij sinds 1 juli 2021 ons gezamenlijke sportevenementen bedrijf opgericht genaamd: FT Bootcamp Run.

Dankzij de samenwerking met FT Bootcamp Twente is er de mogelijkheid om, als lid van FT Nijverdal, ook gratis met deze lessen mee te doen. Via de app van Virtuagym kunnen leden zich inschrijven voor de lessen van FT Bootcamp Twente.

Op hun site kun je het aanbod vinden.

http://www.ft-bootcamptwente.nl

FT Bootcamp Run 

Dit jaar was de eerste editie van de FT Bootcamp Run. Deze run werd gehouden in Albergen.

De Run was pittig, maar haalbaar. Na de run hadden we FT Challenges georganiseerd voor het goede doel. De deelnemers van de run konden d.m.v. een kleine bijdrage meedoen met deze challenges. De run ging top en de sfeer hierbij was echt fantastisch!

De eerste editie was een succes. Hoe leuk zou het zijn dat we volgend jaar voor nog meer enthousiastelingen een leuk sportevenement kunnen organiseren!

De volgende editie staat dan ook alweer gepland op zaterdag 10 juni 2023.

 

Zie hieronder de aftermovie van de FT Bootcamp Run.